Steun WadDuurzaam


Donateur worden

U wordt donateur van de Ecolution vanaf € 35,00 per jaar! Door donateur te worden ondersteunt u de Stichting WadDuurzaam en draagt u uw steentje bij aan het in de vaart houden van de Ecolution. U blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op en rond de Ecolution en van de activiteiten van de Stichting, via onze nieuwsbrief die tweemaal per jaar verschijnt.

Supporter

De supporters van de Stichting WadDuurzaam zijn ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen door structureel te steunen met een vaste bijdrage per jaar. Daarbij zorgen zij met hun bijdrage dat de Stichting haar boegbeeld, de Ecolution, in de vaart kan houden. De bijdrage is geheel naar eigen inzicht.

Indien het € 250,00 per jaar betreft of meer, dan zorgen wij voor naamsvermelding op de website.

Vriend worden

Zakenrelatie verrassen met een dag zeilen op de Ecolution inclusief diner en voor meer mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen, wij willen u graag het nodige toelichten.

Giften

Eenmalige giften kunt u direct overmaken naar IBAN: NL13RABO 0328 9641 66   t.n.v. Stichting WadDuurzaam te Lauwersoog.

U kunt u ook opgeven als donateur door de machtigingskaart te gebruiken. U ontvangt dan minimaal 2 x per jaar een nieuwsbrief van de Stichting waarin wij melding maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Namens de Stichting bij voorbaat dank voor uw steun, op welke manier dan ook.