• Laptoptas Ecolution
  • Laptoptas Ecolution Wubbo Ockels
  • Laptoptas Ecolution Wubbo Ockels 2

Klik op de afbeelding voor een vergroting

‘THERE IS ONLY ONE EARTH. AND THERE IS NO SPARE’

Samen met Vanhulley zijn we aan de slag gegaan met het oude zeildoek van de Ecolution, hét zeilschip van wijlen astronaut Wubbo Ockels!
In samenwerking ontwierpen we laptoptassen van het dacron zeil waarmee Wubbo Ockels samen met Joos Ockels op de Ecolution heeft gezeild. Vanaf 2015 tot 2021 hebben de vrijwilligers van de Stichting WadDuurzaam op de Ecolution met deze zeilen gevaren.

Het zeilschip de Ecolution

De eerste Nederlandse astronaut Wubbo Ockels, was zeer begaan met de kwetsbaarheid van de aarde.
In 1985 was hij in de ruimte en zag een kwetsbare groen/blauwe aarde in een oneindige leegheid.

Hij realiseerde zich dat de aarde ons ruimtevaartuig is waarvan we geen reserve hebben. Milieubehoud en duurzaamheid waren de kernwaarden bij de bouw van zijn zeilschip, de Ecolution. Een energiezuinig en onderhoudsvriendelijk zeil- en woonschip. Een zeilschip vol met innovaties op het gebied van groene energie, moderne zeiltechnieken en comfort, zonder de natuur te schaden.

Sinds 2015 is de Stichting WadDuurzaam eigenaar van het schip. Stichting WadDuurzaam heeft zich als doel gesteld om vanuit Lauwersoog initiatieven op het gebied van duurzaamheid en innovatie te faciliteren met haar netwerk van Ondernemingen, Onderwijsinstellingen en Overheid.

De Ecolution is het boegbeeld van de Stichting WadDuurzaam en vaart middels elektromotoren op accu’s die worden opgeladen met behulp van waterstof.

85 unieke exemplaren

Iedere laptoptas is gemaakt van het originele zeildoek van de Ecolution en voorzien van de tekst van Wubbo Ockels.

              ‘There is only one earth. And there is no spare’

De tassen zijn genummerd, en daarmee uniek. Het betreft een gelimiteerde oplage van slechts 85 stuks. Waarom 85? Omdat Ockels in 1985 zijn eerste ruimtereis maakte.

Heb je een voorkeur voor een nummer? Geef dit dan door bij het bestellen.

Bestellen? Eenvoudig via vanhulley!

U kunt deze unieke laptoptas bestellen via de website van Vanhulley voor een bedrag van Euro 289,00 dit is exclusief verzendkosten, maar ophalen mag natuurlijk ook. Wacht niet te lang want op is ook echt op. ‘ There are no spare! ‘

<<<<Productpagina laptoptas>>>>