Onderhoud en vernieuwing


Mei, juni en juli 2018

Dankzij onze vele vrijwilligers blijft het schip netjes en goed onderhouden.

Alles netjes voor de komst van de koning.

   De schoonmaakploeg / familie Groeneveld

 

 

Een lijn laten zakken door de mast. Je moet het maar durven. Gelukkig heeft Max geen last van hoogtevrees en klaart hij de klus samen met Pieter. (zie onderstaande video’s)

17 april 2018

In verband met de aanstaande trip naar het Geminipark worden op de werf de laatste werkzaamheden uitgevoerd en wordt het schip weer te water gelaten. Ook dit werd vastgelegd door Koos Boertjens.

09-04-10 Ecolution verandert van kleur.

Op 6, 7 en 8 april is er weer druk gewerkt aan de Ecolution. Naast NG Shipyards waren er ook nu weer een aantal vrijwilligers present om aan de slag te gaan. Vanwege de plannen die op stapel staan wordt het schip grondig opgeknapt en verandert het van kleur. Over de plannen kunnen we nu nog niet verder uitweiden maar de verandering van kleur kunnen we alvast wel laten zien.

10 maart 2018 Ecolution uit het water voor opknapbeurt.

Op 10 maart 2018 is de Ecolution door NG Shipyard uit het water gehesen voor een grondige opknapbeurt. Vrijwilligers en schipper hebben het schip naar de werf gevaren. Vele vrijwilligers waren hierbij aanwezig en maakten een start met de schoonmaak van het schip.

Koos Boertjens maakte de volgende opnames:

Film 

Foto’s